ÎNSCRIERI ÎN ASOCIAȚIA NAȚIONALĂ CULTUL ”EROILOR REGINA MARIA”

Publicăm, mai jos, modelul de ”Adeziune pentru înscrierea în Asociația Națioanală Cultul Eroilor Regina Maria” și adresăm rugămintea și îndemnul tuturor românilor să ni se alăture, indiferent de categoria socio-profesională, gen, rasă, religie și convingeri diverse, din țară și din străinătate.

Asociația Națională Cultul Eroilor ”Regina Maria” este   O.N.G. de Utilitate Publică (H.G. nr. 698/14.08.2014), foarte activă, puternică și vizibilă, care acționează sub patronajul M.Ap.N., cu un caracter național, acoperă întregul teritoriu al României și are cooperări în Europa și Statele Unite al Americii

Cooperează cu Biserica, Guvernul României, autoritățile publice centrale și locale, agenții și inter-agenții, structuri asociative, companii, sponsori.

Scopul asociației: cinstirea eroilor neamului și transmiterea poveștii reale a României Eroice și sentimentului de patriotism către tânăra generație!

De ce să ne înscriem? Pentru a ne alătura eforturilor structurii în realizarea misiunii marețe de a omagia eroii neamului românesc și ai României care s-au jertfit pentru a ne lăsa nouă și urmașilor urmașilor noștri România întregaă și prosperă, respectată în lume.

Ce presupune calitatea de membru? Contribuția și participarea la acțiunile Asociației, coordonate de Biroul Executiv Central și de către filiale; dreptul de a alege și a fi ales, dreptul de a fi informat cu privire la activitățile și realizările structurii,, plata cotizației anuale.

Unde se trimit adeziunele completate? La sediul filialelor din județele de reședință.

Ce realizăm prin calitatea de membru? Sentimentul împlinirii datoriei față de noi înșine că am contribuit la promovarea culturlui eroilor și a identității naționale, beneficierea de facilitățile oferite prin statutul și calitatea asociației.

Adeziune_ANCERM (5)

Adeziune_ANCERM (5

BIROUL EXECUTIV CENTRAL AL ASOCIAȚIEI NAȚIONALE CULTUL EROILOR ”REGINA MARIA”

This entry was posted in Evenimente. Bookmark the permalink.

Comments are closed.